• Menu

0 recente resultaten

Bits of Freedom zoekt juridische stagiaires [vacature]

Zit je in het laatste jaar van je rechtenstudie en is internet je passie? Dan is dit de stage voor jou! Bits of Freedom is op zoek naar getalenteerde juridische masterstudenten die zich hebben gespecialiseerd in gebieden als telecommunicatierecht, auteursrecht en computercriminaliteit.

Wat zal je doen?

Je zal een cruciale bijdrage leveren aan het werk van Bits of Freedom door intensief samen te werken met de juridische onderzoekers van Bits of Freedom. Je zal diepgravend onderzoek doen op interessante gebieden zoals cybersecurity, netneutraliteit, bevoegdheden van de geheime diensten, de Europese privacyverordening en notice-and-takedownmaatregelen.

Wat zal je leren?

Bits of Freedom is dé plek om te leren over de juridische en politieke ontwikkelingen rond internetvrijheid. Waar mogelijk nemen we je mee naar besprekingen met beleidsmakers en journalisten. Maar ook investeren we in je ontwikkeling: we zullen je nog beter leren schrijven, grondig onderzoek leren doen en leren bloggen.

Wie zoeken we?

  • Je zit in het laatste jaar van je studie.
  • Je hebt een aantoonbare interesse in internetvrijheid.
  • Je bent gespecialiseerd in het informatierecht of een onderdeel daarvan.
  • Je hebt uitstekende resultaten behaald in je studie.
  • Je bent voor een periode van 2-3 maanden beschikbaar.

 

We bieden een stagevergoeding aan.

Geïnteresseerd?
Je kunt op ieder moment een sollicitatiebrief en CV sturen. Je hoort daarna zo spoedig mogelijk (binnen een paar dagen) of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Hans de Zwart: +31(0)6 2185 6845, hans.dezwart@bof.nl. Gelieve een sollicitatiebrief met CV en referenties te sturen aan Hans de Zwart per email (naar bovenstaand adres).

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag