Datalek: Webshop QQ-Tickets geeft klantgegevens weg

Tip: Wat wil jij in jouw kerstpakket?

Datalek: CheapTickets.nl lekt klantgegevens

Wat krijg jij in je kerstpakket? Zongedroogde tomaten, paté in blik en crackers, een handig huishoudelijk apparaat of potpourri geurkaarsen? Sommige bedrijven pakken het helemaal anders aan. Wij kregen deze week een mail van een bedrijf dat het wel heel handig aanpakt. Zij maken hun medewerkers blij terwijl ze tegelijkertijd een doel te steunen. Misschien vind jij internetvrijheid ook een mooi doel voor deze kerst?

De directie van dit bedrijf stelt namelijk een donatie per medewerker ter beschikking aan een goed doel. Het mooie is, alle medewerkers mogen zelf uit drie doelen kiezen welke ze willen steunen. En daarnaast krijgen ze er ook nog een bijpassend presentje bij. Wij waren natuurlijk vereerd om te lezen dat Bits of Freedom dit jaar een van die drie doelen is!

Vind jij dit ook een mooie manier om je kerstpakket te besteden? Leg dit idee dan eens voor binnen jouw bedrijf. Misschien kan jij ervoor zorgen dat ook met de kerst internetvrijheid beschermd wordt. Succes!

  1. Greenhost

    We dachten er bij Greenhost aan om ons boek (http://en.flossmanuals.net/basic-internet-security/) cadeau te geven aan onze relaties. Maar ja, vaak zitten mensen helemaal niet te wachten op nog meer papier en informatie waar ze helemaal niet om hebben gevraagd.

    Naast donaties aan goede doelen is het misschien ook een tip als meer bedrijven de zegeningen van nieuwe technieken gebruiken voor hun kerst-geschenken: gebruik print-on-demand en 3D-printing om alleen voor diegene een cadeau te maken die het ook echt willen!

    Zo spaar je het milieu en voorkom je ook dat je anderen opzadelt met geschenken waar ze niks aan of mee hebben.

  2. René

    Wij krijgen al een paar jaar een bon met een code waarmee je op een website iets kunt uitzoeken. Daar zitten ook altijd een paar goede doelen bij. Ik ben blij dat ik niet meer zo’n enorme doos vol rommel door het OV hoef te zeulen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.