Nieuwsbrief 7.9: Zo vind je uit wat providers met je internetverkeer hebben gedaan

We stellen je graag voor aan: Willemijn Aerdts

Datalek: Grolsch lekt actiedeelnemers

Er is dit jaar veel werk te doen voor Bits of Freedom. We zijn daarom erg blij dat we sinds kort maar liefst drie nieuwe collega’s hebben. Samen met hen, én met jullie, kunnen we nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan onze nieuwe public affairs medewerker, Willemijn Aerdts.

Na ruim twee jaar in Den Haag is het tijd voor een nieuwe stap. Bij Bits of Freedom ga ik me bezighouden met lobby en politieke strategie. Ik heb heel veel zin om weer te mogen werken bij een organisatie waar mijn hart sneller van gaat kloppen en die zich met zaken bezighoudt die er echt toe doen!

Na mijn studies Internationaal Publiekrecht en Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief in Utrecht te hebben afgerond, ben ik bij campagnebureau BKB aan de slag gegaan. Daar heb ik onder andere campagnes gemaakt voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. In 2009 ben ik begonnen als onderzoeksmedewerker bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ik deed onderzoek naar het Nederlandse beleid in de Westelijke Balkan en was de secretaris van het Panel van Advies.

Ook ben ik actief als Worldconnector, een netwerk dat mensen vanuit verschillende achtergronden met elkaar verbindt om te zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. Dat is iets wat ik ook met de supporters van Bits of Freedom wil gaan doen voor internetvrijheid.”

 1. ruurd

  Succes. Genoeg te doen denk ik.

 2. R

  Welkom! Een paar jaar geleden bestond BoF niet meer, nu zien we om de zoveel tijd een nieuwe medewerker. Goed bezig! Oh: “netwerk dat .. verbindt”.

 3. fd0

  Veel suc6!!

 4. Erik

  Succes Willemijn!

 5. Adrian

  Heel veel succes! Moet goed komen gezien de ervaring…

 6. Wim

  Laat ze allemaal schrikken! Je hebt mijn steun.

 7. hans

  Succes Willemijn. maak er wat moois van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.