Hoe surf je veilig op internet? [video]

Archief Bits of Freedom online

Bits of Freedom nieuwsbrief 6.19 is uit

De nieuwsbrief van Bits of Freedom wordt al sinds 2001 uitgebracht. Maar die oude nieuwsbrieven waren tot kort geleden niet doorzoekbaar op onze site. Onze vrijwilliger Rejo Zenger heeft daar nu verandering in gebracht.

Hij heeft al deze nieuwsberichten doorzoekbaar gemaakt: ze zijn te bekijken via de zoekfunctie op onze huidige site. Ter inspiratie: Piet Hein Donner is gisteren be√ędigd als Minister van Binnenlandse Zaken, nadat hij eerder Minister van Justitie was. We zijn benieuwd naar de Donnerabilia waarmee hij internettend Nederland de komende jaren gaat verrassen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.