• Menu

0 recente resultaten

Archief Bits of Freedom online

De nieuwsbrief van Bits of Freedom wordt al sinds 2001 uitgebracht. Maar die oude nieuwsbrieven waren tot kort geleden niet doorzoekbaar op onze site. Onze vrijwilliger Rejo Zenger heeft daar nu verandering in gebracht.

Hij heeft al deze nieuwsberichten doorzoekbaar gemaakt: ze zijn te bekijken via de zoekfunctie op onze huidige site. Ter inspiratie: Piet Hein Donner is gisteren be√ędigd als Minister van Binnenlandse Zaken, nadat hij eerder Minister van Justitie was. We zijn benieuwd naar de Donnerabilia waarmee hij internettend Nederland de komende jaren gaat verrassen…

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag