• Menu

0 recente resultaten

Directeur Bits of Freedom Vrijheidsstrijder 5 mei

‘Vrijheid is iets mogen verbergen’. Ot van Daalen, directeur van Bits of Freedom, is samen met vier anderen uitgekozen als ‘Vrijheidsstrijder’ ter gelegenheid van de 5 mei viering van 2010. In deze reportage legt hij uit waarom digitale burgerrechten aandacht verdienen tijdens de jaarlijkse viering van de vrijheid.

Op 5 mei zal hij om 16:15 op het Beursplein van Amsterdam met onder andere Boris van der Ham (D66) in debat gaan: over het belang van anonimiteit op internet voor de vrijheid van alle Nederlanders en onze vrije samenleving.

Afbeelding is een screenshot van http://www.rnw.nl/nederlands/dossier/vrijheidinnederland.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag