Strijd bewaarplicht met grondrechten eindelijk getoetst door Europese rechter

Directeur Bits of Freedom Vrijheidsstrijder 5 mei

Datalek: uitdraai politie met gegevens verdachten op straat

‘Vrijheid is iets mogen verbergen’. Ot van Daalen, directeur van Bits of Freedom, is samen met vier anderen uitgekozen als ‘Vrijheidsstrijder’ ter gelegenheid van de 5 mei viering van 2010. In deze reportage legt hij uit waarom digitale burgerrechten aandacht verdienen tijdens de jaarlijkse viering van de vrijheid.

Op 5 mei zal hij om 16:15 op het Beursplein van Amsterdam met onder andere Boris van der Ham (D66) in debat gaan: over het belang van anonimiteit op internet voor de vrijheid van alle Nederlanders en onze vrije samenleving.

Afbeelding is een screenshot van http://www.rnw.nl/nederlands/dossier/vrijheidinnederland.

  1. Tweets die vermelden Directeur Bits of Freedom Vrijheidsstrijder 5 mei – Bits of Freedom -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Politiek Next, Niels Groeneveld en Niels Groeneveld, Bits of Freedom. Bits of Freedom heeft gezegd: Directeur Bits of Freedom Vrijheidsstrijder #5mei: http://bit.ly/c43Hdf (+video). Om 16.15u debat over internetvrijheid op Beursplein A'dam […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.