Het SFLC steunt Bits of Freedom

De EFF steunt Bits of Freedom

Bits of Freedom: twee datalekken toegevoegd aan Zwartboek

De Electronic Frontier Foundation, de verdediger van digitale burgerrechten in de Verenigde Staten, steunt ons. Van de website: “From the Internet to the iPod, technologies are transforming our society and empowering us as speakers, citizens, creators, and consumers. When our freedoms in the networked world come under attack, the Electronic Frontier Foundation (EFF) is the first line of defense. EFF broke new ground when it was founded in 1990 — well before the Internet was on most people’s radar — and continues to confront cutting-edge issues defending free speech, privacy, innovation, and consumer rights today. From the beginning, EFF has championed the public interest in every critical battle affecting digital rights.”

Benieuwd wie ons nog meer steunen? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.