Themamiddag over netwerkneutraliteit

Waakhond digitale burgerrechten Bits of Freedom is terug

Persbericht: Grofste privacyschenders bekendgemaakt

14 augustus 2009 – Bits of Freedom gaat opnieuw digitale burgerrechten verdedigen. Veel mensen maken zich zorgen over de toenemende verzameldrift en beperking van hun digitale vrijheid door de overheid en het bedrijfsleven. Zij constateren dat hun burgerrechten daarbij onvoldoende serieus worden genomen. Bits of Freedom is terug, en zal zich door het voeren van een constructieve lobby en actieve campagnes inzetten voor de verdediging van de digitale grondrechten van de Nederlandse burger.

  1. We hebben een nieuwe samenstelling van ons bestuur « Bits of Freedom

    […] bestuur van Bits of Freedom. Hij heeft vanuit het bestuur een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe start van Bits of Freedom in 2009, onder leiding van Ot van Daalen. Na een rol als secretaris en penningmeester, was Joris vanaf […]

Reacties zijn gesloten.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.