Haalbaarheidsonderzoek Notice and Take Down

Fill the Gap!

Big Brother Awards 2005

Bits of Freedom verzorgt voor Hivos, IICD en OneWorld de debatten op de bijeenkomst Fill the Gap! (3 november 2005). Fill the Gap! vindt plaats in de aanloop naar de World Summit on the Information Society (WSIS). In de twee openingslezingen van Fill the Gap! geven Gus Hosein (Privacy International, London School of Economics) en Willem Grosheide (Centrum voor Intellectueel Eigendomsrecht in Utrecht) een introductie op de kern van het debat tijdens de WSIS; de spanning tussen individuele vrijheid en de collectieve staats- of bedrijfsbelangen van veiligheid en eigendomsbescherming en of internet eraan kan bijdragen om tegenstellingen tussen Noord en Zuid en tussen Oost en West op een andere manier te overbruggen. Tijdens het paneldebat met Edith Mastenbroek (Europees Parlement, PvdA), Hans Franken (Eerste Kamer, CDA) en Paul Maassen (Hivos) worden deze tegenstellingen nog eens uitvergroot en getoetst aan het beleid. Gratis aanmelden kan op de website van Fill the Gap!

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.