• Menu

0 recente resultaten

Donnerabilia

Donner op 26 mei in de Tweede Kamer over de nota ‘Naar een veiliger samenleving’.

“Bij het nagaan van klachten over de privacywetgeving is gebleken dat deze meestal niet op de wet berusten. Men heeft de neiging om privacy als gemakkelijk excuus te gebruiken als men het lastig vindt om te voldoen aan bepaalde regels. Daarom wordt gewerkt aan een brochure over de mogelijkheden rond privacy. Om ook politiegegevens te kunnen gebruiken, wordt een wijziging van de Wet politieregisters voorbereid.”

Dit artikel is automatisch geconverteerd uit het oude archief van nieuwsbrieven van Bits of Freedom.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag