Naar aanleiding van de nieuwe Europese regels voor gegevensbescherming (AVG/GDPR) geven we de Privacy Inzage Machine een make-over en maken we 'm beschikbaar voor iedereen in Europa! Help jij de tool te testen?

Waar gaat het over?

Na zeven jaar intensief gebruik, hebben we de Privacy Inzage Machine (PIM) gesloten. Toen we samen met een groep vrijwilligers aan de ontwikkeling van PIM begonnen, hadden we niet kunnen voorspellen dat PIM zo veel gebruikt zou worden. Vele mensen hebben met behulp van PIM een inzageverzoek verstuurd. Dit om bij organisaties meer transparantie af te dwingen over wat ze met je gegevens doen.

Met de komst van nieuwe privacyregels (AVG/GDPR), is het tijd voor een opvolger van PIM: My Data Done Right. Met deze nieuwe tool kan je nog beter inzageverzoeken genereren en je andere rechten uitoefenen. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt en jij kunt daarbij helpen!

Hoe kan ik helpen?

Als tester krijg je per e-mail een enquête toegestuurd met korte vragen en opdrachten met betrekking tot de nieuwe website. Deze kun je thuis maken en zal ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag nemen. Vanwege het meertalige team dat aan dit project werkt, is de enquête in het Engels.

Ja, ik wil helpen!

Ik ontvang graag op dit e-mailadres de enquête:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.