• Menu

0 recente resultaten

Lineke Sneller en Maxim Februari versterken onze Raad van Advies

Het verheugt ons zeer dat onze Raad van Advies is uitgebreid met twee nieuwe leden. We stellen Lineke Sneller en Maxim Februari graag aan jullie voor.

Lineke Sneller is hoogleraar Interne beheersing, in het bijzonder IT Value, bij Nyenrode Business Universiteit. Naast haar werk bij Nyenrode is Lineke onder meer lid van de Raad van Commissarissen van Achmea, ProRail en CCV, en non-executive director van Ortec international. Ze is voorzitter van het externe auditcommittee van Wigo4IT en partner van het Bureau voor Management & ICT. In de afgelopen jaren heeft Lineke diverse CIO- en directieposities bekleed, bij Vodafone, Tele2, InterfaceFLOR en PTT Post. Daarnaast is ze voorzitter geweest van de IT-beroepsvereniging Ngi, en lid van de raad van advies van de Vereniging van Registercontrollers.

Maxim Februari is schrijver en rechtsfilosoof. Hij is geïnteresseerd in de invloed van technologie op recht, politiek en bestuur. Sinds 2008 is hij lid van het zelfstandig adviescollege DEGAS (Dutch Expert Group Aviation Safety), hij schrijft romans, essays en wekelijks een column op de opiniepagina van NRC Handelsblad.

We vinden het een voorrecht dat Lineke en Maxim ons de komende tijd van advies gaan voorzien! Onze Raad van Advies bestaat uit prominenten met kennis op het gebied van recht, politiek, media en communicatie, kunst, technologie en het bedrijfsleven. De Raad van Advies komt eens in de zes maanden bij elkaar en geeft dan aan de hand van een discussiestuk met vragen advies aan Bits of Freedom. Deze vragen hebben meestal betrekking op de middellange-termijn strategie van Bits of Freedom. De leden van de Raad van Advies worden voor vier jaar gekozen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag