Four measures to limit the dominance of platforms like YouTube and Facebook

Bits of Freedom is op zoek naar drie nieuwe collega’s!

Het bestuur van Bits of Freedom heeft een nieuwe voorzitter

Wij geloven dat het internet kan bijdragen aan een open en vrije samenleving. Jij ook? Kom bij ons werken! We zijn op zoek naar een beleidsmedewerkster/beleidsmedewerker, een donateurswerfster/donateurswerver en een systeembeheerster/systeembeheerder.

Credits:
Blake Cheek

Het internet kan een krachtig instrument zijn in de strijd voor gelijke kansen en rechten en een eerlijkere verdeling van middelen. Het kan kennis en cultuur dichterbij brengen, en meedoen aan het publieke leven veel toegankelijker maken. Om deze potentie te benutten, zijn twee zaken essentieel: de vrijheid om te communiceren en het recht op privacy. Bits of Freedom bevordert deze rechten door middel van onderzoek, beleidsbeïnvloeding, campagne, empowerment en het voeren van rechtszaken. Op dit moment hebben we drie openstaande vacatures.

Wie zijn wij?

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.