Vijf adviezen aan het nieuwe kabinet om de informatiesamenleving succesvol te besturen

Bits of Freedom zoekt stagiair mediatechnologie [vacature]

De Week: hoe Europa de Verenigde Arabische Emiraten helpt spioneren, wanneer je apparaten niet van jou zijn en SPARKLE.JS

Zit je in het laatste jaar van de studie mediatechnologie (of iets vergelijkbaars) en wil je stage lopen bij de organisatie die opkomt voor vrijheid op internet? Bits of Freedom is op zoek naar een getalenteerde student die een webapplicatie kan bouwen en daarmee Bits of Freedoms Europese netwerk in kaart kan brengen.

Wat zal je doen?
Je zal een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de samenwerking tussen digitale burgerrechtenorganisaties in heel Europa. Dat doe je door het bouwen van een website en database waarmee we ons netwerk in kaart brengen. De website maakt het niet alleen makkelijk organisaties te vinden, maar zal ook door jou zo veel mogelijk gevuld worden. Je bouwt de website zo dat anderen de interface makkelijk kunnen vertalen.

Wat zal je leren?
Bits of Freedom is een mooie plek om je kennis over het ontwikkelen van webapplicaties toe te passen en uit te bouwen. Voor zover je er nog niet in thuis bent, leer je bij ons het belang van open source software. En omdat je bij ons op kantoor zit, krijg je veel mee van wat er op dat moment speelt op het gebied van vrijheid op internet. We helpen je ook om nog toegankelijker tools te ontwikkelen, efficiënt te werken en over je eigen werk te schrijven.

Wie zoeken we?

  • Je zit in de laatste fase van je studie mediatechnologie, of iets vergelijkbaars.
  • Je bent geïnteresseerd in vrijheid op internet.
  • Je kunt een website met achterliggende database bouwen.
  • Je bent communicatief sterk en bent het Engels machtig.
  • Je bent voor een periode van 2 tot 3 maanden tenminste 32 uur per week beschikbaar.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent kun je een sollicitatiebrief en CV sturen aan Rejo Zenger via rejo.zenger@bof.nl. Je hoort binnen een paar dagen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Als je vragen hebt over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Rejo op het nummer 06 39 64 27 38.

We bieden je een stagevergoeding aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.